Zelf een Auto importeren

Gemakkelijk zelf uw auto importeren.

Met dit pakket importeert u zelf een auto uit Duitsland, België of een ander E.U land. U krijgt een compleet pakket thuisgestuurd met alles wat u nodig heeft om succesvol een auto te importeren. Dit importpakket is speciaal samengesteld door ervaren auto importeurs.

Het importpakket: €259,- incl. BTW

1. Transportnummerborden inclusief kentekenbewijs:

Wij verzorgen voor u een tijdelijk transportkentekenbewijs inclusief nummerborden. Deze kentekenplaten kunt u op uw auto monteren om vervolgens zelf uw auto naar Nederland te rijden.
Het is niet nodig om een autoambulance of oplegger te huren, u rijdt makkelijk zelf uw import auto naar huis.

2. Volledige BPM Aangifte met acceptatiegarantie:

Wij berekenen voor u het uiteindelijke BPM bedrag en vullen de BPM Aangifte formulieren in. De BPM Aangifte wordt onderbouwd met een specificatie van de berekening en waardebepaling.
Wij berekenen vooraf de BPM volgens alle toegestane methoden. Daarnaast beoordelen wij of u via de tegenbewijs of taxatiemethode voordeel op de BPM kunt behalen. Wij bekijken voor u of via de tegenbewijs-/taxatiemethode een BPM-voordeel behaald kan worden. Aan een extra BPM taxatie zijn eventueel extra kosten verbonden, wij informeren u vooraf welke kosten u kunt verwachten om zonder problemen aanspraak te kunnen maken op het lagere BPM bedrag.

Wij gebruiken slechts door de Belastingdienst/Douane erkende waardebepalingssystemen en koerslijsten. Daarnaast worden onze BPM taxaties opgesteld door erkende (schade)taxateurs.

3. Controle van de Autopapieren:

Voordat u de auto koopt, kunnen wij de autopapieren voor u controleren. Zo bent u er zeker van dat de autopapieren juist en volledig zijn. Wij beoordelen of de documenten in orde zijn zodat u zonder problemen de auto in kunt voeren.
U moet hierbij denken aan controle van:

Na controle van de autopapieren kunt u de auto aankopen, en invoeren met de documenten die u van ons ontvangt.

4. Import handleiding en werkwijze:

Wij sturen u voordat u de auto aankoopt een importhandleiding toe. Hierin staat onder andere welke documenten u beslist nodig heeft. Daarnaast wordt het importproces stap-voor-stap beschreven.

5. RDW en Belastingdienst planning.

In samenspraak met u maken wij een afspraak op het RDW en BPM kantoor naar keuze. U bepaalt op welke dag u de auto bij de RDW en Belastingdienst wilt laten keuren, wij plannen vervolgens uw afspraken in.
Automotive import is een RDW erkend bedrijf, zo bent u er zeker van dat de import van uw auto correct verloopt. Loop geen onnodig risico en kies voor een RDW erkend autobedrijf.

Bel mij terug

Wilt u zelf een auto importeren? Laat uw gegevens achter en wij bellen u direct terug.

© 2012 Automotive import - Automotive Import is een onderdeel van Automotive Advisory