• Auto invoeren
  • Onze voorraad importauto's

Pakket 2: Doe het zelf pakket + Transport

Wij halen uw auto op in Duitsland en wij doen het papierwerk

Pakket 2 bestaat uit de volgende diensten: Wij halen de auto voor u op bij de Autodealer. Vervolgens vervoeren wij de auto met verzekerd transport naar het RDW keuringsstation van uw keuze in Nederland. U hoeft de auto dus niet zelf op te halen in Duitsland. Dit doen wij voor u tegen een zeer scherp tarief.

U krijgt van ons het auto import pakket per koerier thuisgestuurd. In dit pakket zit alles wat u nodig heeft om de auto goedkoop en makkelijk zelf te importeren. Het pakket bestaat uit: uitgebreide importhandleiding en de volledig onderbouwde BPM berekening en loketklare BPM-aangifte voor de Douane.

Met ons import pakket bent u er zeker van dat het importeren van uw auto goed zal verlopen.

Voor wie?

Heeft u reeds een auto gevonden in Duitsland, maar heeft u niet de tijd of zin de auto zelf op te halen in Duitsland? Dan is dit pakket zeer geschikt voor u. Wij verzorgen al het papierwerk en transporteren de auto vanuit Duitsland voor u naar Nederland. U hoeft zich alleen te concentreren op de aanschaf van uw nieuwe auto.

Om niet voor ongewenste verrassingen te komen staan krijgt u van ons het importpakket per koerier thuisgestuurd. Het pakket bestaat uit:

Wat krijgt u?

Voor € 279,- regelen wij al het papierwerk m.b.t. het invoeren van uw nieuwe auto zoals de BPM aangifte en de RDW keuringsafspraak. Daarnaast zal uw auto met verzekerd vervoer naar het keuringsstation van de RDW in Nederland worden getransporteerd.

Naast het importtarief zijn de transportkosten €0,85 per KM (enkele reis) met een minimum transportbedrag van € 275. Wij rekenen geen extra kosten voor het transport zoals opstartkosten. Zo weet u altijd van te voren wat het importeren u gaat kosten.

  1. Nauwkeurige controle van de autopapieren. Wij controleren de documenten in orde zijn om uw auto in te kunnen voeren in Nederland. Wij sturen u van te voren een checklist zodat u weet welke papieren u hoort te krijgen van de verkoper in Duitsland.
  2. Wij maken voor u een afspraak bij de RDW en het Belastingkantoor
  3. Wij berekenen de laagst mogelijke BPM voor u, daarbij kijken wij of u een BPM voordeel kunt behalen via de tegenbewijsregeling of taxatiemethode. Daarna vullen wij voor u het formulier voor de BPM aangifte in inclusief de verplichte onderbouwing op het berekende BPM bedrag.
  4. Wij verzorgen het verzekerde vervoer vanaf Duitsland van de auto tot aan het RDW keuringsstation in Nederland.

Prijs: €279,-

+ €0,85 per KM (enkele reis)

► Bekijk onze andere importpakketten

Meer weten over het importeren van een auto? Neem dan contact met ons op.

Laatste import auto's

© 2016 Automotive import B.V. - Automotive Import is een onderdeel van Automotive Advisory