Zelf een auto importeren met het doe-het-zelf importpakket

Een volledig importpakket met o.a: Transportkentekenplaten, Laagste BPM aangifte, Importhandleiding

Het importeren van een auto uit het buitenland is nog nooit zo populair geweest. Door de lage Europese autoprijzen, en de mogelijkheden om de BPM te drukken, is het nu het moment om een auto in het buitenland te kopen.

De importexperts van Automotive import hebben het doe-het-zelf importpakket samengesteld om jou een voordelige manier te bieden om zelf een auto te importeren uit het buitenland.

Het importpakket bevat alles wat je nodig hebt om een auto uit het buitenland naar Nederland te rijden, en bevat al het papierwerk dat je nodig hebt om de auto zelf te kunnen importeren.

Waarom heb ik dit importpakket nodig?

Direct het importpakket aanvragen € 279,-

Wat krijg ik precies?

1. Transportnummerborden inclusief kentekenbewijs:

Wij verzorgen voor u een tijdelijk transportkentekenbewijs inclusief nummerborden. Deze kentekenplaten kunt u op uw auto monteren om vervolgens zelf uw auto naar Nederland te rijden.
Het is niet nodig om een autoambulance of oplegger te huren, u rijdt makkelijk zelf uw importauto naar huis.

2. Volledige BPM Aangifte met acceptatiegarantie:

Wij berekenen voor u het uiteindelijke BPM bedrag en vullen de BPM Aangifte formulieren in. De BPM Aangifte wordt onderbouwd met een specificatie van de berekening en waardebepaling.
Wij berekenen vooraf de BPM volgens alle toegestane methoden. Daarnaast beoordelen wij of u via de tegenbewijs of taxatiemethode voordeel op de BPM kunt behalen. Aan een extra BPM taxatie zijn eventueel extra kosten verbonden, maar een BPM taxatie kost nooit meer dan het oplevert. Wij informeren u vooraf welke kosten je kunt verwachten om zonder problemen aanspraak te kunnen maken op het lagere BPM bedrag.

Wij gebruiken slechts door de Belastingdienst/Douane erkende waardebepalingssystemen en koerslijsten. Daarnaast worden onze BPM taxaties opgesteld door onze eigen BPM-taxatieservice.

3. Controle van de Autopapieren:

Voordat u de auto koopt, kunnen wij de autopapieren voor u controleren. Zo bent u er zeker van dat de autopapieren juist en volledig zijn. Wij beoordelen of de documenten in orde zijn zodat u zonder problemen de auto in kunt voeren.
U moet hierbij denken aan controle van:

Na controle van de autopapieren kunt u de auto kopen en vervolgens invoeren met de documenten die u van ons ontvangt.

4. Import handleiding en werkwijze:

Wij sturen u voordat u de auto aankoopt een importhandleiding toe. Hierin staat onder andere welke documenten u nodig heeft om de auto in Nederland te kunnen importeren. Daarnaast wordt het importproces stapsgewijs beschreven.

5. RDW en Belastingdienst planning:

In samenspraak met u maken wij een afspraak op het RDW en BPM kantoor naar keuze. U bepaalt op welke dag u de auto bij de RDW en Belastingdienst wilt laten keuren, wij plannen vervolgens uw afspraken in.
Automotive import is een RDW erkend bedrijf, zo bent u er zeker van dat de import van uw auto correct verloopt. Loop geen onnodig risico en kies voor een RDW erkend autobedrijf.

© 2014 Automotive import - Automotive Import is een onderdeel van Automotive Advisory